Kantoor

Sinds 2003 Notaris

Ons kantoor

Notariskantoor Gerrits bestaat uit zeer ervaren medewerkers die er bewust voor hebben gekozen om een persoonlijke, cliëntgerichte praktijk te voeren, waarbij ze u bij naam kennen. Met een enthousiast team zijn we in de Vechtstreek actief op alle notariële werkgebieden. Wij hebben een goede naam in deze regio met veel vaste relaties en trouwe klanten. Ons kantoor is niet geassocieerd met advocaten. Wel zijn er goede contacten met advocaten en andere adviseurs. Desgewenst wisselen wij graag van gedachten met uw eigen adviseurs.

Onafhankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en uiteraard kunt u rekenen op onpartijdige dienstverlening en goede adviezen.

Rene Gerrits is per juli 2003 benoemd tot notaris te Breukelen als opvolger van notaris mr. G. Versluys. Voordat hij tot notaris werd benoemd is hij 15 jaar werkzaam geweest als kandidaat-notaris, waarvan de laatste 3 jaar in Breukelen. Hij heeft een lange staat van dienst op het gebied van onroerend goed, waaronder grondverwerving, splitsing en uitponding van woningen, winkels en kantoorcomplexen. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het ondernemingsrecht. De laatste jaren is hij zich meer gaan toeleggen op het personen- en familierecht. Hij is Estate Planner en lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).