Notariskantoor Gerrits
Straatweg 61
3621 BH Breukelen
Tel. 0346 - 26 13 32
info@notariskantoorgerrits.nl

Postadres:
Postbus 119
3620 AC Breukelen

 

Notariskantoor Gerrits bestaat uit zeer ervaren medewerkers die er bewust voor hebben gekozen om een persoonlijke, cliëntgerichte praktijk te voeren, waarbij ze u bij naam kennen. Met een enthousiast team zijn we in de Vechtstreek actief op alle notariële werkgebieden. Wij hebben een goede naam in deze regio met veel vaste relaties en trouwe klanten.

 

Ons kantoor is niet geassocieerd met advocaten. Wel zijn er goede contacten met advocaten en andere adviseurs. Desgewenst wisselen wij graag van gedachten met uw eigen adviseurs.

 

 

 

Rene Gerrits is per juli 2003 benoemd tot notaris te Breukelen als opvolger van notaris mr. G. Versluys. Voordat hij tot notaris werd benoemd is hij 15 jaar werkzaam geweest als kandidaat-notaris, waarvan de laatste 3 jaar in Breukelen. Hij heeft een lange staat van dienst op het gebied van onroerend goed, waaronder grondverwerving, splitsing en uitponding van woningen, winkels en kantoorcomplexen. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het ondernemingsrecht. De laatste jaren is hij zich meer gaan toeleggen op het personen- en familierecht. Hij is Estate Planner en lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).

 

Joost Kornman is de enige kandidaat-notaris van het kantoor. Na eerst anderhalf jaar elders als kandidaat-notaris gewerkt te hebben in de onroerend goedpraktijk, werkt hij sinds oktober 2003 in Breukelen. Hij is hoofdzakelijk werkzaam in zowel de personen- en familierecht-praktijk als ook de ondernemingspraktijk.

 

Atie Vermeij en Arno Stekelenburg zijn samen verantwoordelijk voor de onroerend goed praktijk en zijn beiden gediplomeerd notarieel medewerker ("notarisklerk"). Atie is al bijna veertig jaar werkzaam als notarisklerk, waarvan de laatste vijftien jaar op ons kantoor. Zij is het aanspreekpunt als u een hypotheek wilt vestigen op uw woning of bedrijfspand. Ook bij de overdracht van registergoederen zal zij u graag van dienst zijn. Voor dit laatste kunt u ook terecht bij Arno Stekelenburg die reeds vijfentwintig jaar op ons kantoor werkzaam is als notarisklerk. Arno is tevens degene die bijna alle akten houdende uitgifte in erfpacht van recreatiegrond in Breukelen en omstreken heeft gemaakt. Ook vele overdrachten van deze erfpachtrechten heeft hij begeleid.

 

Ten slotte zijn Linda de Graaf en Silba Schuurman verantwoordelijk voor zowel de receptie als voor de secretariële ondersteuning van de andere medewerkers van het kantoor.